24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

033-204 20 01

Riool

riool-problemen-amersfoortRiool problemen? Bel direct onze loodgieter Amersfoort service. Wij staan dag en nacht voor u klaar bij alle denkbare riool problemen. Doorgaans binnen 30 minuten aanwezig en wij lossen uw riool problemen snel en professioneel op. Wij beschikken over de modernste apparatuur zoals camera inspectie systemen, ontstoppingslansen en vacuümpompen om iedere verstopping snel, goed en professioneel op te lossen.

Direct contact met onze riool service? Bel dag en nacht 033-204 20 01.

 

Loodgieter Amersfoort riool service

Onze loodgieter Amersfoort riool service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Naast problemen met de riolering kunt u ook bij ons terecht voor afvoer verstoppingen, lekkage en cv problemen. Ons loodgietersbedrijf beschikt over eigen goed opgeleide monteurs die de beschikking hebben tot een goed uitgeruste servicebus. Hierdoor kunnen wij in vrijwel alle gevallen het probleem direct verhelpen. Een vervolg afspraak met onnodige kosten is bij ons dus vrijwel nooit nodig.

Onze loodgieter Amersfoort service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkages
  • verstoppingen
  • problemen met de riolering
  • problemen met de centrale verwarming

Direct contact met een erkend loodgieter in Amersfoort? Bel 24 uur per dag, 7 dagen in de week ons servicenummer 033-204 20 01.

 

Onderhoud en installatie loodgieter Amersfoort

loodgieterNaast onze loodgieter 24 uur service kunt u ook 7 dagen in de week bij ons terecht voor alle installatie en onderhoudswerkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld onderhoud laten uitvoeren aan uw cv ketel, geiser of wilt u het riool laten reinigen? Vul dan ons offerte formulier in of neem direct telefonisch contact op met onze loodgieter service.

Ook voor installatie werk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle mogelijke installatiewerkzaamheden voor u uitvoeren, het plaatsen van een nieuwe kraan, het installeren van nieuwe sanitair of heeft u een vaatwasser of wasmachine gekocht en moet deze aangesloten worden? Neem gerust contact op met onze loodgieter Amersfoort service en plan direct een afspraak in met één van onze monteurs.

U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoonnummer 033-204 20 01.