24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

033-204 20 01

24 uur Service

24 uur Service loodgieter Amersfoort. Met spoed een loodgieter in Amersfoort nodig? Onze loodgieter Amersfoort 24 uur service is 7 dagen in de week, dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen. Zit het toilet verstopt, lekkage door een gesprongen leiding, cv ketel storing of lekt een radiator? Bel direct ons loodgietersbedrijf en wij komen zo snel mogelijk naar u toe. Doorgaans zijn wij binnen 30 minuten aanwezig om de problemen aan te pakken en op te lossen.

Loodgieter Amersfoort 24 uur serviceOnze loodgieter Amersfoort 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen
  • riool problemen
  • daklekkage

Direct een erkend loodgieter in Amersfoort aan de lijn?
Bel direct ons servicenummer 033-204 20 01.

Loodgieter Amersfoort 24 uur service

Onze loodgieter Amersfoort 24 uur service staat dag en nacht voor u klaar en kan bij noodgevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn. Wij werken niet alleen in Amersfoort maar in de hele regio. Direct een loodgieter in Hoevelaken nodig, een loodgieter in Leusden, een loodgieter in Soest of een loodgieter in Nijkerk? Neem dan contact op met onze loodgieter Amersfoort 24 uur service en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Alle medewerkers van ons loodgietersbedrijf beschikken over een goed uitgeruste servicewagen. Onze servicewagens zijn uitgerust met alle nodige loodgietersgereedschappen en onderdelen. Schakelt u onze 24 uur service in dan kunnen wij in vrijwel alle gevallen het probleem direct verhelpen, een vervolg afspraak is bij onze loodgieter Amersfoort service dan ook vrijwel nooit nodig.

Direct contact met onze loodgieter 24 uur service? Bel 7 dagen in de week 24 uur per dag ons servicenummer. U krijgt dan direct een medewerker aan de lijn om een afspraak mee te maken.

Ontstoppingsservice Loodgieter AmersfoortOntstoppingsservice Loodgieter Amersfoort

Ons loodgietersbedrijf is onder andere gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages en verstoppingen. Voor onze ontstoppingsservice beschikken wij over de meest geavanceerde en de modernste stukken gereedschap. Denk hierbij aan camera inspectie systemen die wij inbrengen in de riolering of in de afvoer om van binnenuit zonder te slopen of te breken exact in beeld kunnen brengen waar een verstopping zich bevind en waardoor deze veroorzaakt wordt.

Daarnaast beschikken wij over speciale ontstoppingsveren en ontstoppingslansen. Deze lansen kunnen wij inbrengen in het riool of in een afvoerbuis en door middel van waterdruk de leiding door spuiten. Het voordeel van deze ontstoppingslansen is dat wij gegarandeerd zonder schade te hoeven aanbrengen aan afvoer of riolering kunnen ontstoppen en direct van binnenuit het leidingwerk kunnen reinigen. De kans dat op dit punt een nieuwe verstopping ontstaan is hierdoor direct erg klein.

Loopt het water slecht weg in uw toilet of afvoer? Neem dan 24/7 contact op met onze loodgieter Amersfoort service. Wilt u liever een offerte aanvragen? Vul dan kunt u natuurlijk ook ons offerte formulier invullen.